HUMANITARNA AKCIJA SE NASTAVLJA: Paketi s vrećicama su krenuli na put po Lijepoj našoj za humanitarnu akciju „Tonski studio za slijepe“

Humanitarna akcija “Tonski studio za slijepe” naišla je na pozitivne odgovore diljem Lijepe naše.

Primili smo puno lijepih poruka, podrške, želja i pozdrava iz svih dijelova Hrvatske. Nisu to bile samo poruke ohrabrenja već i donacije, čime je s današnjim danom poslano više od 800 vrećica za višekratnu upotrebu. S tim da su se pojedini donatori odrekli i vrećica i bez ikakvog znaka pažnje izvršili donaciju. Svima velika hvala.

Dok se ne prikupe sva potrebna financijska sredstva s humanitarnom akcijom nastavljamo i dalje.

Podsjećamo da za svaku zaprimljenu donaciju Donatoru šaljemo vrećice s raznim motivima kojima se žele prikupiti financijska sredstva potrebna za opremanje tonskog studija. Isti se planira uspostaviti u svrhu snimanja knjiga u zvučnoj tehnici, tzv. zvučnih knjiga za slijepe i slabovidne osobe.

Vrijednost jedne vrećice s motivom iznosi 25,00 kn (u cijenu je uračunata poštarina).

Molimo sve koji se žele uključiti i mogu nas podržati da na donaciji naznače: “Donacija za humanitarnu akciju – Tonski studio za slijepe”.

Po zahtjevu donatora za svaku donaciju izdajemo Potvrdu o donaciji.

Za više informacija ili narudžbu navedenih vrećica obratiti nam se možete na kontakte: udruga.slijepih.pleternice@gmail.com ili 034/251-534.

About Udruga slijepih

Udruga je osnovana 2007. godine. Ciljevi naše udruge su pružanje pomoći našim članovima u ostvarivanju njihovih prava i obaveza. Udruga djeluje zbog specifičnih potreba slijepih, zaštite i promicanje zajedničkih interesa i ciljeva.