Donatori

Glavni sponzori, donatori i podupiratelji rada naše Udruge su:

Australska ambasada u Zagrebu, www.croata.embassy.gov.au – Prve kontakte i suradnju smo ostvarili početkom 2009. godine, a prvi puta su nam došli u posjet 21.06.2009. godine, gospođa veleposlanica  Beverly Mercer i gospođa Dijana Padežanin. Australska ambasada je donirala našoj Udruzi veći dio opreme na kojoj je ugrađena govorna jedinica te su nas više puta posjetili a i mi smo bili pozivani te smo odlazili na njihove pozive tamo gdje su nas pozivali.    12.06. 2013. godine njihovo izaslanstvo je zadnji put boravilo u našoj Udruzi, kontakt i daljnja  suradnja je trajna.   australsko veleposlanstvo

Američka ambasada u Zagrebu  www.zagreb.usembassy.gov  koji su nam donirali  Braillerovu pisaću mašinu „Perkins“ a koju je osobno donijela gospođa Marija Cvetnić Kopljar te je toga puta posjetila našu Udrugu kao i Knjižnicu u Pleternici. Američko veleposlanstvo je doniralo i financijska sredstava u iznosu od 30.000, 00 kn za osobni dohodak osobe koja radi na doniranoj pisaćoj mašini.

Švicarsko veleposlanstvo u Zagrebu je također naš veliki donator koji nam je donirao jedan dio financijskih sredstava za nabavku tehničke opreme  te smo s njima u kontaktu preko gospođe Danijele Bušić, s kojom češće se čujemo putem telefona.

INA d.d u sklopu natječaja “Zeleni pojas” kao sponzor projekta “Prijatelji prirode” nam je dodijelila sredstva za prenamjenu zapuštene površine, u površinu sa sjenicom raznim sadnicama cvijeća i visećom kuglanom na dobrobit čitave lokalne zajednice. U narednim godinama sufinancirala je projekte “Kućica u prirodi za slijepe osobe” i “Poučna staza za slijepe”.

HBOR_znak+logo

AGENCIJA ZA LIJEKOVE I OFTLMOLOGIJU ZAGREB
GRADSKA LJEKARNA ZAGREB