Dani otvorenih vrata u Pleternici 2021.

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske svake godine organizira događaj Dana otvorenih vrata udruga po cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici.

Ovaj događaj obilježila je i Udruga slijepih Šestočka te je građanima prezentirala projekte i programe, pomagala za slijepe, ali ih i pozvala da sudjeluju u aktivnostima kao korisnici ili volonteri.

Na ovom događaji svoj rad predstavili su i Pleternički čoraci, Udruga za pomoć djeci s posebnim potrebama i poteškoćama u učenju „​OSMJEH“, Društvo Naša djeca Pleternica, Hrvatsko žensko društvo Pleternica, Kulturno-umjetničko društvo Orljava Pleternica i Kulturno umjetničko društvo Svilenka Buk. Ovaj događaj podržale su i lokalne vlasti, ali i posjetitelji koji su mogli saznati nešto više o radu udruga koji djeluju na području Grada Pleternice.

Razigrane priloge s Dana otvorenih vrata u Pleternici 2021. možete pogledati na: https://fb.watch/6iQa5N_3k5/

Galeriju fotografija donosimo u nastavku…

About Udruga slijepih

Udruga je osnovana 2007. godine. Ciljevi naše udruge su pružanje pomoći našim članovima u ostvarivanju njihovih prava i obaveza. Udruga djeluje zbog specifičnih potreba slijepih, zaštite i promicanje zajedničkih interesa i ciljeva.