UDRUGA SLIJEPIH ŠESTOČKA PLETERNICA Obavijest za korisnike videćeg pratitelja i interesne skupine u sklopu projekta „Budi moje oči”

UDRUGA SLIJEPIH ŠESTOČKA PLETERNICA obavještava korisnike videćeg pratitelja i interesne skupine o provođenju projekta „Budi moje oči”.

Sukladno preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i popuštanju mjera od 11.1.2021. usluga videćeg pratitelja će se obavljati u punom obimu uz poštivanje svih propisanih epidemioloških mjera kojih su se dužni pridržavati kako videći pratitelji tako i korisnici.

Raduju nas pozitivna kretanja i najavljeni topliji dani koji će omogućiti više kretanja i boravka na otvorenom prostoru. Za teže pokretljive skupine slijepih osoba kretanje je od izuzetne važnosti za održavanje motorike, ali i zdravstvenog stanja. Nadamo se skorim druženjima i okupljanju te da ćemo dostojno moći obilježiti završetak projekta. Usluga videćeg pratitelja će se nastaviti pružati do 11.6.2021.

Projekt “Budi moje oči” u 100%-tnom iznosu od 494.440,00 kn financirao je Europski socijalni fond, u sklopu poziva Razvoj usluge osobne asistencije za osobe s invaliditetom – faza II, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

(sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Udruge slijepih Šestočka)

element2_A3

About Udruga slijepih

Udruga je osnovana 2007. godine. Ciljevi naše udruge su pružanje pomoći našim članovima u ostvarivanju njihovih prava i obaveza. Udruga djeluje zbog specifičnih potreba slijepih, zaštite i promicanje zajedničkih interesa i ciljeva.