UDRUGA SLIJEPIH ŠESTOČKA PLETERNICA Važna obavijest o nastavku provođenja projekta “Budi moje oči”

UDRUGA SLIJEPIH ŠESTOČKA PLETERNICA donosi važnu obavijest za korisnike usluge videćeg pratitelja u sklopu projekta “Budi moje oči” UP.02.2.2.09.0103.

S obzirom na izvanrednu situaciju u kojoj smo se našli, uslijed epidemije korona virusa (COVID 19), obavještavaju se korisnici da će se provođenje projekta odvijati u minimalnom i nužnom obimu. Zbog naravi korisnika projekta i dalje su im osigurane usluge videćeg pratitelja, a obim njihovog provođenja će ovisiti o mogućnostima prilagodbe nastaloj situaciji.

Odluka stupa na snagu 19.3.2020. od ponoći u 00:01 i provodit će se dok uvjeti drugačije ne budu dozvoljavali. Svi korisnici će biti i osobno pravovremeno obaviješteni.

Prostorije udruge i videći pratitelji osigurani su zaštitnom opremom i sredstvima za higijenu (rukavicama, maskama i sredstvima za dezinfekciju) te drugim sredstvima predostrožnosti borbe protiv virusa. Svi dodatni poslovi koji se mogu obavljati izvan ureda obavljati će se od kuće.

Poduzeti ćemo sve što je u našoj moći da se dostupne usluge odvijaju u mogućnostima koje dozvoljava novonastala situacija, a svima Vama se unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju.

(sadržaj ovog članka isključiva je odgovornost Udruge slijepih Šestočka)

element2_A3 (2)

About Udruga slijepih

Udruga je osnovana 2007. godine. Ciljevi naše udruge su pružanje pomoći našim članovima u ostvarivanju njihovih prava i obaveza. Udruga djeluje zbog specifičnih potreba slijepih, zaštite i promicanje zajedničkih interesa i ciljeva.