Usvajamo nova znanja i vještine u Inkubatoru znanja!

Naši mlađi članovi sudjelovali su sa još tridesetak ambicioznih i kreativnih mladića i djevojaka na ciklusu besplatnih radionica koje su provodili djelatnici Poduzetničkog centra u suradnji s udrugom Mladi za mlade.

Kroz tri dana aktivnih radionica, od 11. do 13. svibnja, obrađene su teme poduzetništva u ruralnoj sredini, razvoj ideja te pisanje projekta i izvori financiranja, u cilju educiranja mladih i njihovog upoznavanja s temeljnim smjernica o prijavama na projekte.

Svi sudionici, osim što su ponešto naučili i razmijenili svoje ideje i potrebe s drugima, po završetku radionica ostvarili su i potvrdu da su uspješno završili edukaciju.

Vjerujemo da će nove vještine i ideje koje su naši članovi usvojili na edukacijama uvelike koristiti kvalitetnijem razvoju zaposlenika i razvoju civilnog sektora.

About Udruga slijepih

Udruga je osnovana 2007. godine. Ciljevi naše udruge su pružanje pomoći našim članovima u ostvarivanju njihovih prava i obaveza. Udruga djeluje zbog specifičnih potreba slijepih, zaštite i promicanje zajedničkih interesa i ciljeva.