All posts by admin

JAVNI NATJEČAJ ZA ZAPOŠLJAVANJE VIDEĆEG PRATITELJA/ICE

Na temelju Odluke Predsjednika Udruge slijepih Šestočka, Udruga slijepih Šestočka, Pleternica, Vinogradska 22, Pleternica, objavljuje:

J A V N I   N A T J E Č A J

za zapošljavanje Videćeg pratitelja/ice u sklopu projekta „Budi moje oči“, financiranog iz Europskog socijalnog fonda u financijskom razdoblju 2014.-2020.

Sve detalje vezane za natječaj i način prijave na isti možete naći na poveznici ispod ovog teksta.

Natječaj Videći pratitelj(.pdf)

 

Bez naslova

Dani otvorenih vrata

slijepi                                slijepi3

Udruga slijepih grada Pleternice i Požeško-slavonske županije 12.lipnja 2013 je organizirala Dan otvorenih vrata, kako bi se što više približila svojim sugrađanima, ali i svima ostalima koji se žele pobliže upoznati s problematikom slijepih i slabovidnih osoba te s postignućima koji su postigli kroz rad udruge. Tim povodom je Pleternicu posjetila i delegacija australskoga veleposlanstva koje im je značajno pomoglo u radu i formiranju udruge. Udrugu slijepih Pleternice posjetio je i župan Alojz Tomašević.

slijepi2

Spomenuta udruga, kakao je kazao njezin predsjednik Drago Bonić, trenutačno broji sedamdesetak članova. Uz predsjednika Bonića, koji se zahvalio svima na pomoći, okupljenima su se tom prigodom obratili gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić, župan Tomašević te Dijana Padežanin iz australskog veleposlanstva.

Dobrodošli

slijepo

Drago nam je da ste posjetili našu web stranicu. Na njoj možete pronaći podatke o Udruzi i saznati sve o našim aktivnostima i projektima. Izradu ove web stranice omogućila je

HBOR_znak+logo